Potrebno je:
Na malo putera izdinstati sitno iseckan crni luk.
Dodati iseckano povrce i mleveno meso, pa naliti sa 4 case vode, posoliti i pobiberiti po ukusu.
Kada je povrce skuvano u malo vrele vode razmutiti 2 kasike brasna i sipati u corbicu.
Skloniti sa vatre pa dodati jedno umuceno jaje i sitno secakani persun.
Po ukusu zaciniti sa kasicicom milerama ili kisele pavlake.
Prijatno!
- Oko 300 gr. mlevenog teleceg (moze i juneceg) mesa
- 1 glavica crnog luka
- 2 sargarepe
- 1 celer
- 1 krompir
- graska ili zelene boranije po izboru
- 1 jaje
Na malo putera izdinstati sitno iseckan crni luk.
Dodati iseckano povrce i mleveno meso, pa naliti sa 4 case vode, posoliti i pobiberiti po ukusu.
Kada je povrce skuvano u malo vrele vode razmutiti 2 kasike brasna i sipati u corbicu.
Skloniti sa vatre pa dodati jedno umuceno jaje i sitno secakani persun.
Po ukusu zaciniti sa kasicicom milerama ili kisele pavlake.
Prijatno!
Vec par dana pratim vas blog i svasta nesto zanimljivo sam nasla. Zanimljiv nacin da se iskoristi mleveno meso, probacu obavezno.
ОдговориИзбришиHvala, pa javite kako ste zadovoljni :)
ОдговориИзбриши