Potrebno je:
Umutiti brasno mleko i jaja, da se dobije testo malo gusce nego za palacinke.
Posoliti, i izliti u podmazan pleh. Preko umucenog testa staviti na manje parcice iseckano belo meso, koje ste predhodno zacinili i pobiberili po ukusu..
- 600-700 gr pileceg belog mesa
- 6 jaja
- 250 gr. brasna (najbolje ostrog, ali ne mora)
- 2 kisele pavlake
- mleko
- oko 70 gr. putera biber so
- i cen b.luka
- 1 prasak za pecivo
Umutiti brasno mleko i jaja, da se dobije testo malo gusce nego za palacinke.
Posoliti, i izliti u podmazan pleh. Preko umucenog testa staviti na manje parcice iseckano belo meso, koje ste predhodno zacinili i pobiberili po ukusu..
Na kraju izrendati puter preko svega toga.
Peci u zagrejanoj rerni na oko 200C, oko pola sata.
Pred kraj pecenja, izvaditi pleh i preliti sa pavlakom u koju je isitno iseckali 1 cen belog luka, pa peci jos desetak minuta.
Peci u zagrejanoj rerni na oko 200C, oko pola sata.
Pred kraj pecenja, izvaditi pleh i preliti sa pavlakom u koju je isitno iseckali 1 cen belog luka, pa peci jos desetak minuta.
Kada je gotovo, pre sluzenja staviti po kasiku pavlake na svako parce.
Jesti toplo!
Dolazim na rucak danas :)
ОдговориИзбриши