Dorucak od srca

Jaja i virsle....klasika za dobra jutra!




  • Presecite virslu po sredini i ne do kraja. 
  • Napravite srcoliki oblik pa ga pricvrstite cackalicom. 
  • Ugrejte pleh u rerni sa malo ulja u kome cete peci virsle i jaja, pa  na vrelo ulje stavite srce od virsle i u sredinu srca razbite jaje"na oko".
  • Posolite po ukusu i vratite u rernu dok se jaje ne ispece
  • Pre sluzenja izvadite cackalice.

Dobro jutro i prijatno!




8 коментара:

  1. Ovo moram sacuvati.Kako lepo izgleda;)

    ОдговориИзбриши
  2. joj...veoma lepo...dejana

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala devojke, moze to mnogo bolje i pedantnije da se napravi ali ovaj put sam imala pune ruke posla pa sam zurila ali odusevljenja je bilo svakako :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ova kreacija Vam je pravi hit!!!hahaha

    ОдговориИзбриши
  5. odlično mi je ovo, ja napravim u tavici ali svejedno ovdje je oblik bitan

    ОдговориИзбриши
  6. ovo je odlično.... nema toga koji se neće oduševiti kad ovako nešto dobije za doručak :-)

    http://4beautysisters.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши