Rezanci sa secerom

Prosto, slatko, sito i svi ih vole....dorucak, vecera, derzert!



Na malo ulja ili putera proprzite pola kesice prezli  dok ne dobiju lepu  braonkastu boju.
Dodajte secer po ukusu (ja koristim zuti secer) kesicu vanilin secera a ko voli, moze dodati i kasicicu cimeta, mlevene orahe, lesnike, mak.....
Sve to prerucite u predhodno skuvane i ocedjene rezance (makarone) i dobro promesajte.
Prijatno!



7 коментара:

  1. Анониман03. мај 2011. 04:51

    Jedno pitanjce :)
    Jel ova kolicina fila (prezli ,secera....) dovoljna za pakovanje makarona ili manje ?

    ОдговориИзбриши
  2. Da, ova kolicina je sasvim dovoljna za 500 gr makarona :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман03. мај 2011. 09:34

    Ja bih tu dodala jos malo oraha...mmmmmmmmljac

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман03. мај 2011. 14:10

    Ja tu ne bih ništa menjala!

    ОдговориИзбриши
  5. Prelepo i preukusno! U ovo se mogu dodati i pečeni lešnici ili orasi, eurokrem ili nutela, sladoled, karamel preliv, ma apsolutno biiilo šta!

    ОдговориИзбриши
  6. Prelepo i preukusno! U ovo se mogu dodati i pečeni lešnici ili orasi, eurokrem ili nutela, sladoled, karamel preliv, ma apsolutno biiilo šta!

    ОдговориИзбриши