2 braon kore:
300gr brasna
100gr masti
100gr secera 2 kasike kakaa
1/2 pp
mleka po potrebi
Ispeci dve kore na prvrnutom plehu
Zuta kora:
4 jaja
4 kasike brasna
4 kasike secera
Fil:
200gr secera 100gr brasna zakuvati u 1\2 litre mleka.
Dodati 250 gr margarina i sok od limuna.
Gornja i donja braon kora a u sredini zuta.
Na gornju koru stvaiti malo fila i narendanu cokoladu.
300gr brasna
100gr masti
100gr secera 2 kasike kakaa
1/2 pp
mleka po potrebi
Ispeci dve kore na prvrnutom plehu
Zuta kora:
4 jaja
4 kasike brasna
4 kasike secera
Fil:
200gr secera 100gr brasna zakuvati u 1\2 litre mleka.
Dodati 250 gr margarina i sok od limuna.
Gornja i donja braon kora a u sredini zuta.
Na gornju koru stvaiti malo fila i narendanu cokoladu.
Нема коментара:
Постави коментар