1 Pakovanje krica za Rozen tortu
Za fil:
Prokuvajte mleko secer i vanilin secer.
Kada se mleko malo prohladi, da bude mlako, dodajte puter, mak, mlevene orahe, keks, rum i kiselu pavlaku.
Premazite svaku koru i na poslednju stavite glazuru od cokolade.
Za fil:
- 8 dl mleka
- 450 gr secera
- 400 gr maka
- 250 gr oraha
- 200 gr putera
- 250 gr mlevenog Plazma keksa
- 1 kisela pavlaka
- 3 kasike ruma
- 2 kesice vanilin secera
- Cokolada za glazuru
Prokuvajte mleko secer i vanilin secer.
Kada se mleko malo prohladi, da bude mlako, dodajte puter, mak, mlevene orahe, keks, rum i kiselu pavlaku.
Premazite svaku koru i na poslednju stavite glazuru od cokolade.
Нема коментара:
Постави коментар